ARTISTS

Rookwalm

Rookwalm

View Details
De Feesters

De Feesters

View Details
Samme

Samme

View Details
Rookwalm

Rookwalm

Rookwalm kreeg rond de eeuwwisseling het hiphop virus te pakken in de Panne als MC bij de rapgroep ‘Writers Of The Lost Art’. Al snel leerde hij zijn eigen beats produceren, terwijl hij ondertussen ook als dj aan zijn skills werkte. Hij richtte ‘Dope Shit Productions’ op waar hij onder andere ‘Dope Shit Volume One’ en ‘Zwoare Bloazerz’ op uitbracht. 
Na enige tijd besloot hij ‘Dope Shit’ te laten voor wat het was en besloot hij om solo verder te gaan onder de naam ‘Rookwalm’. Het resultaat werd tot ver buiten West-Vlaanderen gesmaakt en leidde tot tal van optredens en features. In 2007 kwam zijn eerste solo-album ‘Rookwalm’, gevolgd door ’t Joar Van De Verandering’. Ook met de rapgroep ‘De Feesters’ bracht hij twee albums uit en speelde tal van podia plat.
Begin 2016 presenteerde Rookwalm met veel trots zijn derde solo-album ‘Para Siempré’ op het West-Vlaams muzieklabel ‘HardHorig’. Het resultaat zijn eerlijk, (maatschappij)kritische teksten die gebracht worden op zijn eigen kiekvelbeats.

De Feesters

De Feesters

De Feesters zijn door de jaren heen een vaste waarde geworden in de West-Vlaamse hiphopscene. De rapformatie werd oorspronkelijk opgericht door Plukketuffer en is samen met Rookwalm, Rotn & Vuullemuule uitgegroeid tot een leuke bende talentvolle mc’s en producers waarvan elk lid over zijn eigen stijl beschikt. Om het podium te kunnen rocken kunnen De Feesters rekenen op Dj S-ill met zijn scratches, backspins en cuts.
Na de twee vorige albums, ‘RIJM’ en ‘Rotte Plukken’, werd het na vier jaar stilte tijd voor ‘Operatie Feeste’ dat verschenen is onder het West-Vlaams label ‘HardHorig’. Het resultaat hiervan was zoals verwacht: vette beats, harde teksten en grappige punch lines. 
Ondertussen zijn we alweer twee jaar verder en zijn De Feesters volop bezig aan nieuw materiaal. Stay tuned!
Facebook

Samme

Samme

Samme zijn ‘Introspectie’ was de eerste officiële release op het West-Vlaamse label ‘HardHorig’, begin 2014. De jonge rapper kwam de scene binnen met een knaller van een debuutalbum waarin hij een in inkijk gaf in zijn persoonlijk leven. Het resultaat was een plaat boordevol emoties: van liefdesverklaringen en spijtbetuigingen naar een boze en verbitterde kijk op de hedendaagse maatschappij. Dit alles wordt gebracht met melodieuze, catchy hooks op diepe beats.
Zijn single ‘Ziej down’ werd met de bijhorende clip goed ontvangen op social media, waar hij duizende plays kreeg.
Ondertussen heeft Samme zijn muzikaal project eventjes naast zich laten liggen, maar een tweede plaat komt er sowieso! Geduld blijft een schone deugd!